fbpx

ITP Floresti

Ești din Floresti și cauți o stație ITP în Floresti?

ITP Floresti ProfITP este soluția pentru tine, deoarece suntem o stație ITP aproape de Floresti. Daca vi zilnic în Cluj-Napoca, treci foarte aproape de noi.

Stația ProfITP se află între podul de pe Calea Florești și sensul giratoriu de la Cora, Pe strada 1 Decembrie. DispuneM de aparatură modernă și funcționalități la standarde europene.

Se apropie termenul la care îți expiră inspecția tehnică periodică (ITP-ul)? Trebuie să iți faci programare cât mai repede la ProfITP (Stație ITP aproape de tine).

Cât de des trebuie să faci inspecție tehnică periodică (ITP-ul)?

Conform legislației în vigoare, autovehiculele de uz personal, adică nu acelea care sunt folosite pentru transportarea persoanelor sau a mărfurilor, trebuie să se prezinte la stația ITP o dată la doi ani. Excepție la această regulă este valabilitatea ITP-ului pentru mașinile care au vărsta peste 12 ani. Proprietarii acestor mașinii sunt nevoiți să facă inspecția tehnică periodică (ITP) anual.

Autovehiculele destinate transportului de persoane care au, în afara locului șoferului, mai mult de opt locuri pe scaune, cele folosite în regim de taxi sau transportului alternativ (de exemplu, Uber, Bolt sau Free Now), precum și cele pentru școala de șoferi auto trebuie să efectueze inspecția tehnică periodică (ITP-ul) la șase luni.

Dacă nu vrei să ai probleme cu reamintirea datei de expirare a inspecției tehnice periodice (ITP-ului) făți o programare acum la ProfITP. Îți vom aduce noi aminte când trebuie să te prezinți la stația noastră.